Tuesday, September 15, 2015

Poslovni konsalting vs MMA


Jedina sigurnost u današnjem poslovnom okruženju je da će biti promena! Spremimo se po receptu antičkih grka koji su uvideli da za borbu ima puno korisnih rešenja koje treba prilagoditi terenu i protivniku!

Svet se menja svakodnevno, brže nego ikada pre. Moramo da se prilagodimo i dominiramo, ne da preživljavamo. Bombarduju nas sa svih strana sa načinima kako da to uradimo? NLP, Koučing, tradicionalni pristup, novi način, najnoviji način...

Za borbu, sve borilačke veštine misle da imaju odgovor i najbolje rešenje. Svaka borilačka veština je samo jedan odgovor na problem. Najbolje je primeniti mešovite borilačke veštine.

Kada neko trenira MMA u našoj Viteškoj školi, ili u bilo kom drugom klubu kojih sada ima skoro u svakom gradu, spreman je za borbu sa svakakvim protivnicima na bilo kojoj distanci. Može da savlada 95% ljudi koji hodaju ulicom i da se efektivno zaštiti od ostalih 5% (oni koji treniraju neki drugi borilački sport ili MMA).

Ista stvar je kod nas u Networking agenciji, primenjujemo mešovite tehnike poslovanja kako bi smo spremili prodavce i menadžere za najteže uslove i konkurenciju najrazličitijih profila.


Tačnost pokreta/udaraca u boksu je naša tačnost metodologije Prodajni ciklus koja je zasnovana na realnim uslovima 'borbe' na tržištu. Klinč i bliska borba kod BJJ-a i rvanja pokazuje se u našem koučing pristupu gde zajedno sa klijentima učestvujemo u promeni poslovanja.

Take things as they are. Punch when you have to punch. Kick when you have to kick. - Bruce Lee

Za najnovija i najisplativija rešenja u poslovnom konsaltingu kontaktirajte me na mom G+ profilu ili pošaljite email na: nikola.lazovic.1978@gmail.com

No comments:

Post a Comment