Friday, August 28, 2015

Napredno učenje - Advanced learning

Networking agencija - prezentacija obuke Napredno učenje (Advanced learning). Obuka NAPREDNO UČENJE ima ukupno 37 slajdova, 5 vežbi od po 30 minuta za praktičnu obradu najvažnijih tema. Trajanje obuke je 5h, mesto održavanja po dogovoru.
Link za prezentaciju na SlideShare-u



Tuesday, August 18, 2015

Portfolio prezentacija agencije Networking

Upload-ovao sam PPT portfolio prezentaciju agencije Networking na SlideShare profilu:


Monday, August 17, 2015

Korice knjige Prodajni ciklus

Danas sam dobio draft verziju korica knjige Prodajni ciklus. Još finalna korektura da se završi do 23.8. i spremni smo za štampu. Od 1.9. krećemo sa intenzivnom promocijom i prodajom metodologije/sistema rada i knjige.

Saturday, August 15, 2015

Monday, August 10, 2015

Agencija Networking

Kao što sam u predhodnom postu najavio, u narednim nedeljama prikazaću razvoj i svakodnevni rad agencije Networking. Baviće se poslovnim savetovanjem i funkcionisaće u potpunosti po metodologiji Prodajni ciklus. U pitanju je prodajni dnevnik koji će budućim čitaocima i korisnicima knjige dati objašnjenja za brže i produktivnije korišćenje knjige. Ovaj blog će biti dopunjen sa V-blogom i tutorijalima na YouTube-u, na mom ličnom kanalu. Dole navedeno je logo agencije.

Sunday, August 9, 2015

Šta je Prodajni ciklus?



Prodajni ciklus predstavlja skup poslovnih procesa kroz koje prodavac prolazi prilikom pokušaja da obavi prodaju bilo čega. Od predprodajnih aktivnosti do interakcije sa klijentom i postprodaje.

Vreme između inicijalnog kontakta sa klijentom do postprodaje, najvažnija je mera efikasnosti prodajnog ciklusa u odnosu na standard industrije.

Poznavanje procesa omogućava kontinualnu analizu i unapređenje prodaje, obezbeđuje prodavcima jasno definisanu putanju, šta i kako da urade da bi postigli veću verovatnoću i predvidivost uspeha u prodaji.

U narednim nedeljama prikazaću ovu dokazanu metodologiju kroz pisanje Prodajnog dnevnika - svakodnevne aktivnosti prodavca koji započinje sopstveni posao, a samim tim i prodaju.